Cloud zone

This was a one day assignment to propose a visual redesign to the current site so that it aligned with updated IBM standards and was responsive. I wanted the design to have more whitespace to make it easy to scan. The user could explore more resources, without leaving the page and without it being too text heavy. Most graphics and copy were for placement only to demonstrate the intended presentation.

It was important to still offer the same calls to action, resources, and content, but instead of the very modulized design, I used a different visual treatment for the calls to action so they appeared less like ads. I positioned current news in a pinterest-like layout allowing for a variety of content types, abstracts, and images optionally. Key resources were retained persistently at the base of the page.

Client

IBM

Project included

Visual Design

Date

March 2014



Original design

cloud-home

Updated design

cloud-zone